UTVECKLA DIG OCH DITT FÖRETAG

Aktuella program

Vill du doppa tårna och se vad vi kan göra för ditt företag – eller är du redo för snabb acceleration? Oavsett vilket så hittar du nästa steg här.

Ditt företags utveckling bygger ofta på att du som företagare utvecklas. För att nå högre höjder i företaget, krävs ofta att du först hittar djupare nivåer i dig själv. Autopilots utvecklingsprogram ökar din inre klarhet (i dig själv) och din yttre klarhet (i ditt företag).

”Vi kan inte lösa de problem vi skapat med samma tänkande som skapade dem”. – Albert Einstein

Thomas Wisten

Jag har jobbat med utveckling av företag på olika sätt i drygt 20 år.

Klarhet inför 2023

Virtuell mini-retreat för framgång och klarhet under 2023

Ett tillfälle kommer att bli lördagen den 12 november 2022. Om det inte passar dig, hör av dig så ordnar vi ett annat tillfälle. Du behöver en miljö utan störningar, och vi träffas via Zoom. Priset är 3900 kr exkl moms.

Farthållare

Programmet för långsiktig utveckling och värdeskapande

Farthållarprogrammet innehåller bland annat veckovisa coachingsamtal med Thomas Wisten via Zoom, där vi följer upp hur det går för dig och de andra deltagarna i programmet. Du får även olika verktyg att använda dagligen för att snabbare nå dina mål.

Acceleration

Programmet för företagare som har ambition att växa snabbt

Accelerationsprogrammet är helt anpassat efter din situation. Helst jobbar vi med delägarskap eller vinstdelning på värdeökningen i bolaget, inför framtida exit (men om det inte är möjligt kan vi komma överens om fast ersättning per kvartal).

Så här kommer vi igång

Intresseanmälan

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.