AFFÄRSUTVECKLING MED TOMAS WISTEN

Podden

Affärsutveckling med Tomas Wisten – podden för dig som vill utveckla ditt företag. Automation, digitalisering, IT, strategi och annat kul!

Vi pratar om tillväxt, lönsamhet, smartare processer, nöjdare kunder och en skönare livsstil för dig som ägare. Hela affärsprocessen är lika viktig, från marknadsföring och försäljning till produktion och kundservice.

Vi pratar också om hur samarbeten med andra företag kan öka er försäljning och skapa nya inkomstströmmar. Ibland utvecklar vi koncepten i den kommande boken ”Automation – företagande i en ny era”.

Affärsutveckling med Tomas Wisten

Tomas Wisten har jobbat som konsult i 20 år och utvecklat komplexa automatiserade affärsprocesser. I podden får du även träffa inbjudna gäster som bidrar med sin expertis och sina erfarenheter. Du som lyssnare kan också ställa frågor och kanske själv vara med som gäst i podden, för att upptäcka nya möjligheter att utveckla just ditt företag.

Vill du vara gäst i podden?

Är du företagare och intresserad av att få råd och idéer kring affärsutveckling i allmänhet, och automation i synnerhet? Då har du chansen att vara gäst i podden! Vi ägnar ett helt avsnitt åt ditt företag och hur du kan göra för att utveckla det dit du vill. Du kan komma till vår studio i Stockholm, eller spela in på distans om du har mikrofon och hörlurar.

Kanske har du jobbat med automation i ditt företag ett tag, och vill dela med dig av dina erfarenheter till andra företagare? Eller jobbar du som konsult och har ett expertområde som kan intressera företagare? Då kan vi säkert planera in ett avsnitt där Tomas intervjuar dig om ditt expertområde.

Om du är intresserad av något av ovanstående, skicka ett mail till linda@autopilot.se!