AUTOMATISERA DITT FÖRETAG

Coachingprogram

Vill du öka takten i ert automationsarbete? Jag erbjuder nu ett coachingprogram för företagsledare där jag hjälper till med råd och uppföljning på löpande basis. Målet är att ni ska utveckla era automatiserade processer i högt tempo, så det här är programmet för dig som är redo att satsa på er automation.

Vi utgår helt ifrån var ni befinner er som företag. Alla företag är unika, och automationsarbetet måste utgå ifrån just era förutsättningar – inte någon standardiserad mall.

Mina erfarenheter från andra branscher kan säkert komma till användning, men det viktigaste är att vi hittar en automationsstrategi som ni i företaget kan stå bakom och äga till 100 procent.

Tomas Wisten

Jag har hjälpt företag att digitalisera och automatisera sina processer i 20 år.

Områden som vi kan jobba med

Marknadsföring

Hur får ni kontakt med potentiella kunder? Hur hör de talas om er första gången? Kan ni koppla in marknadskanaler och skapa nytt kommunikationsmaterial som kan exponera er för många intresserade mottagare på ett automatiserat sätt?

Generera leads

Få era potentiella kunder att räcka upp handen. Visa hur ni kan generera värde för dem, väck deras intresse och skapa förtroende. Bjud in dem till fortsatt kontakt och samla deras kontaktuppgifter i en databas.

Sälj!

Hur kan ni förbättra er säljprocess så att den blir mindre personberoende och ger bättre resultat? Kanske vill ni börja försiktigt med enkla automatiserade inslag i en personlig säljprocess – eller bygga fullfjädrad e-handel som anpassar sig efter enskilda kunder automatiskt?

Produktion och interna processer

Robotiserad tillverkning, digitala produkter eller personliga tjänster? Skillnaderna kan vara stora beroende på vilken verksamhet ni bedriver. Men det finns alltid vissa saker som kan automatiseras, särskilt i de informationsflöden som styr produktionen och det interna arbetet.

Externa aktörer

Många företag har nära samarbeten med andra aktörer, exempelvis återförsäljare, affiliates, leverantörer eller andra samarbetspartners. Vilka gränssnitt kan ni erbjuda för att  automatisera er interaktion, som förenklar för båda parter?

Kundservice

Kunder efterfrågar allt mer självbetjäning av olika slag, och förväntar sig att kunna göra sina ärenden dygnet runt, året runt. De vill använda mobilappar eller logga in på ”Mina sidor” på er webbplats – och det stärker kundrelationen, samtidigt som det minskar ert arbete.

Så här kommer vi igång

Pris: 20 000 kr/mån exkl moms

Intresseanmälan