Låt oss
   automatisera   
ditt företag

Systemutveckling som ger er unika konkurrensfördelar. Få ditt företag att växa och bli lönsammare, utan att öka komplexiteten och arbetsbelastningen.

Automatisera era affärsprocesser

Digitala processer och anpassade system ger ett smidigare företagande

Både strategi och genomförande

Jag heter Thomas Wisten och jag har jobbat som konsult i 20 år. Ett av mina favoritområden är automation genom digitala verktyg, eftersom det kan ge en så enorm utväxling för företagets värdeskapande. Jag brinner för att ta fram idéer och koncept för detta, och tillsammans med mitt nätverk av frilansare kan jag se till att idéerna blir verklighet.

När era processer börjar flyta allt mer automatiskt, kommer konkurrenssituationen att börja förändras i grunden. Marginalkostnaden för nya kunder minskar, och relationen mellan kostnader och intäkter börjar stretchas. En positiv feedback-loop startar, och era konkurrenter får svårt att hinna ikapp.

Automation kan också göra företaget mer oberoende av dig som person, öka värdet på bolaget och göra det säljbart. Du kan dra nytta av ny teknik, leda utvecklingen på marknaden och bygga ett kraftfullt momentum genom digitalisering och automation.

Hur vi jobbar

Digitala processer och anpassade system ger ett smidigare företagande

Vad innebär det att återanvända kod?

Vi bygger helst lösningar med komponenter som kan användas för flera företag. Den kod vi utvecklar på uppdrag av er, kan alltså användas för uppdrag åt andra kunder i framtiden. På samma sätt kan vi använda kod i era projekt som vi utvecklat för andra företag tidigare. På det här sättet kan vi hålla nere kostnaderna och jobba effektivt. Ni har full rätt att använda koden oavsett om ni vill fortsätta anlita oss eller inte, så återanvändningen innebär ingen nackdel för er.

Låter det intressant?

Låt oss diskutera vidare hur vi skulle kunna arbeta tillsammans! I nästa steg kan du boka in ett inledande samtal med Thomas Wisten.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.